Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Si të kërkoni oferta

Janë disa mënyra shumë të thjeshta dhe efikase për të kërkuar ofertat e publikuara tek 100oferta.com

1. Kërkoni një ofertë!

Në faqen kryesore, është një kuti kërkimi në të cilë mjafton të shkruani çfarë kërkoni dhe nëse dëshironi zgjidhni kategorinë, pastaj klikoni ikonën e lupës, ose “Enter” në tastierë!”

 

2. Kërkoni nëpërmjet kategorive.

Nëse shkoni tek menuja e parë “Kategoritë”, shfaqen kategoritë kryesore, të cilat ndahen në nënkategori të tjera. Klikoni tek një prej kategorive (ku interesoheni), p.sh. AUTOMJETE dhe do të shfaqen gjithë ofertat për automjete sipas kohës së publikimit, ndërsa në të djathtë janë nënkategoritë psh.VETURA, më pas zgjidhni përsëri nënkategorinë për llojin e veturës, p.sh. VW

3. Kërkimi i detajuar sipas filtrave

Mund të kërkoni sipas filtrave të ndryshëm kur keni klikuar në një kategori. P.sh. për makinat, sipas çmimit (duke shkruar intervalin e çmimit, p.sh. nga 1000 – 2000 Euro), vitit të prodhimit, llojit të karburantit, kilometrave të përshkruar etj, ndërsa për shtëpi mund të kërkoni edhe sipas sipërfaqes, çmimit/m², vendndodhjes, llojit të ndërtimit etj.

Shkruaj një përgjigje

Ju duhet të keni hyrë për të komentuar.

Info-treg

 • Fuoristradat më të mira për vitin 2017

  by në 26/10/2017 - Comments Off on Fuoristradat më të mira për vitin 2017

  Njerëzit i pëlqejnë furoistradat, pozicionin e ngritur të tyre, ndjenjën e qëndrueshmërisë dhe nocionin që fuoristradat të mbajnë të sigurt, pavarësisht nga moti apo lloji i rrugës. Ata janë tërhequr gjithnjë e më shumë, për stilin e tyre të veçantë. Dizajni i tyre sot është shumë larg nga modelet e vjetra. Fuoristradat tani kanë elementë […]

 • Çmimet e automjeteve të përdorura 2017

  by në 25/10/2017 - Comments Off on Çmimet e automjeteve të përdorura 2017

  Përcaktimi i çmimeve mesatare të makinave sipas vendeve kërkon modele komplekse të përcaktimit të çmimeve, por këtë studim e ka realizuar me sukses Car Spring. Për makinat e përdorura, kjo mund të jetë edhe më e komplikuar. Shkalla e zhvlerësimit nga një makinë në tjetrën fillon në momentin kur makina shitet nga pronari i parë […]

 • Historia e Mercedes-Benz

  by në 25/10/2017 - Comments Off on Historia e Mercedes-Benz

  Prodhuesi gjerman i makinerive luksoze Mercedes-Benz ka qenë i pranishëm në rrugë me makinat e tij për më shumë se një shekull, duke kaluar në mënyrë elegante dy sfidat e ashpra të historisë së automobilave. Përgjegjës për gjenezën moderne të motorit me djegie të brendshme, ‘etërit’ e markës Mercedes-Benz praktikisht shpikën automobilin. Shumë vite më […]

 • Taksa për ndërtesat 0.05% për qytetarët,...

  by në 25/10/2017 - Comments Off on Taksa për ndërtesat 0.05% për qytetarët, 0.15% për bizneset

  Ministria e Financave ka përcaktuar taksën për ndërtesat: 0.05% për qytetarët dhe 0.15% për bizneset. Drafti zyrtar i projektligjit “Për taksat vendore” që është pjesë e paketës fiskale 2018 përcakton pikërisht këto nivele. Sipas ligjit të ri: “Baza e taksës mbi ndërtesat është vlera e ndërtesës, që llogaritet në përputhje me metodologjinë dhe procedurat e […]

 • Taksa e luksit edhe për makinat 6+1

  by në 24/10/2017 - Comments Off on Taksa e luksit edhe për makinat 6+1

  Rreth 909 autovetura janë të regjistruara me kapacitet 6+1 të cilat, sipas DPTSHRR, i janë nënshtruar modifikimeve për arsye të evitimit të kësaj takse. Efekti negativ në buxhetin e shtetit është 19.000.000 lekë nga mostaksimi i këtyre automjeteve të cilat konsiderohen makina luksi. Për këtë qëllim u propozua ndryshimi i ligjit për rritjen e kapacitetit të vendeve […]

total