Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

BB akordon 163 milionë USD financime për Shqipërinë në 2015

Lajme-Treg 30/01/2015

BB akordon 163 milionë USD financime për Shqipërinë në 2015, nëpërmjet degëve të saj IBRD dhe IDA. Këto financime këtë vit do të shkojnë kryesisht për sektorët e infrastrukturës.

Vitin e kaluar Banka Botërore akordoi financime prej 316 milionë USD, kryesisht për sektorin e energjitikës, si mbështetje direkte për reformat që qeveria ndërmori për pensionet, shërbimin social dhe menaxhimin e financave publike deri në vitin 2020.

492 herë e lexuar, 0 herë sot

  • Ndryshimi i çmimeve të shitjes së apartamenteve në Tiranë

    by në 29/09/2018 - 0 Komente

    ZONA I Zona 1/1 Kinema “Ali Demi”, fusha e sportif, fshati Shkozë, Depo e Ujit, ishte 98,000 lekë/ m2, bëhet 97,700 lekë/m2   Zona 1 /2 Poligrafiku, Shkoza, Uzina e Autotraktorëve, fshati Shkozë, Lanabregas, Linzë, Sauk, ishte 80,000 lekë/ m2, bëhet 78,000 lekë/m2   ZONA 2 Zona 2/1 Piramida, stadiumi “Qemal Stafa”, ishte 187,000 lekem2, […]

  • 7 rregulla që duhet t’i thyesh kur intervistohesh për punë

    by në 29/09/2018 - 0 Komente

    Intervistat mund të jenë argëtuese. Ata që kanë kaluar disa intervista e dinë se nuk ka pse të jetë një përvojë e vështirë dhe stresuese. Stigma që rrethon intervistën është se gjithmonë duhet të mendoni për të projektuar versionin më të mirë të vetes. Por, kur intervistoheni disa herë, mësoni se më shumë se çdo […]

20 shitjet e fundit