Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Rreth Trajnimi Im

Përshkrimi

KURSE ONLINE/ZYRE

PER PROGRAME KOMPJUTERIKE FINANCIARE:

1.ALPHA WEB BUSINESS
2.ALPHA WEB START
3.ALPHA FARMACI
4.ALPHA WEB BUXHETOR
5.ALPHA BUSINESS
6.FINANCA 5

KURSE ONLINE NE CDO QYTET TE SHQIPERISE

Orare:
E Hene - E Shtune
9.00-14.00 dhe 16.00-22.00

Tel: 0684868595
Web: www.trajnimiim.com

2

25,000 LEK

FINANCA 5 – KURSE

KURSE PER FINANCA 5 TRAJNIME NE ZYRE DHE ONLINE www.trajnimiim.com KURSE ONLINE NE CDO QYTET SOFTWARE FINANCIAR DHE KONTABEL NIVELET E KURSEVE : A1,A2,B1,B2,C1,C2

110 herë e lexuar, 0 herë sot

erp-software-benefits

22,000 LEK

ALPHA BUSINESS – KURSE

ALPHA BUSINESS KURSE ONLINE DHE NE ZYRE www.trajnimiim.com SOFTWARE FINANCIAR DHE KONTABEL NIVELET E KURSEVE: A1,A2,B1,B2,C1,C2 KURSE ONLINE NE CDO QYTET

81 herë e lexuar, 0 herë sot

4. Kurse AWB

25,000 LEK

KURSE ALPHA WEB BUSINESS

KURSE PER ALPHA WEB BUSINESS www.trajnimiim.com TRAJNIME ONLINE DHE ZYRE PER SOFTWARE FINANCIAR DHE KONTABEL. NIVELET E KURSEVE: A1,A2,B1,B2,C1,C2 TEL: 0684868595

88 herë e lexuar, 0 herë sot