Mirësevini, [ Regjistrohu | Hyr

Informacion për Teknik Kompjuteri

  • Anëtar që në: 08/01/2017

Përshkrim

 

Teknik Kompjuteri/Programues Sistemeve Operacionale.Windows, Linux/IT

Teknik per Riparimin e Aparaturave Elektronike dhe Digjitale(TV,Kamera,Dvr)Teknik per Riparimin e Kompjuterave dhe Laptope.Programues Sistemeve Operacionale.Windows, Linux/Mirembajtes rrjeti (Internet Teknologji) Publiko edhe në:

është lexuar 63 herë (1 herë sot)

Shitjet e fundit tek 100oferta