Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Rreth Restore.al

Përshkrimi

Restore.al eshte Outlet i pare Elektronik qe tregeton produkte vitrine. Produktet e Vitrines jane produkte te cilat jane perdorur si mostra ne ekspozite gjate periudhave te shitjes me pakice ne Evrope. Praktikisht keto produkte jane te rinj, dhe jane mbajtur ne vitrine per shume pak kohe si model. Por nuk mungojne dhe produktet e reja gjithashtu.
Cdo produkt shoqerohet me garancine perkatese duke filluar nga 6 - 24 muaj.

GORENJE E 55106 AW

34,000 LEK

GORENJE E 55106

Brand GORENJE E 55106 Numri i plitkave me korent 4 Numri i plitkave me gaz 0 Paneli i kontrollit Mekanike Nxhja e furres 8 menyra […]

105 herë e lexuar, 0 herë sot

32LJ510B

42,000 LEK

LG 32LJ510B

Ekrani – 32’’ Direct LED Rezolucioni – HD (1366×768 pixels) Figura – IPS Audio – 2 x 3W Dolby Digital Smart – Jo Wifi – […]

38 herë e lexuar, 0 herë sot

BOSCH HSA 720120

46,800 LEK

BOSCH HSA 720120

Brand BOSCH HAS 720120 Numri i plitkave me korent 4 Numri i plitkave me gaz 0 Paneli i kontrollit Mekanike Nxhja e furres 8 menyra […]

98 herë e lexuar, 1 herë sot

WHIRLPOOL BLF 8001 W

45,400 LEK

WHIRLPOOL BLF 8001 W

Brand WHIRLPOOL BLF 8001 W Kapaciteti 6.5 kg Shpejtesia e rrotullimit 1000 rpm Paneli i kontrollit Mekanike Konsumi vjetor i ujit 9240 L Niveli i […]

104 herë e lexuar, 0 herë sot

43LF540V

60,000 LEK

LG 43LF540V

Ekrani – 43’’ LED-Backlit Rezolucioni – Full HD (1920×1080 pixels) PMI – 300 Hz Figura – IPS, Dynamic Color Enhancer Audio – 2 x 10W […]

43 herë e lexuar, 0 herë sot

INDESIT IWC 71051 C ECO EU

30,700 LEK

INDESIT IWC 71051 C ECO EU

Brand INDESIT IWC 71051 C ECO EU Kapaciteti 7 kg Shpejtesia e rrotullimit 1000 rpm Paneli i kontrollit Mekanike Konsumi vjetor i ujit 9000 L […]

107 herë e lexuar, 2 herë sot

INDESIT NCAA 55

30,400 LEK

INDESIT NCAA 55

Brand INDESIT NCAA 55 Sistem Anti-ngrirje Po Kapaciteti total 206 L Kapaciteti neto 150/56 L Lloji i ftohjes Standart Mbrojtja e ushqimeve Po ( deri […]

96 herë e lexuar, 0 herë sot

INDESIT LI6 S1 W

35,700 LEK

INDESIT LI6 S1 W

Brand INDESIT LI6 S1 W Sistem Anti-ngrirje Jo Kapaciteti total 271 L Kapaciteti neto 196/75 L Lloji i ftohjes Standart Mbrojtja e ushqimeve Po ( […]

96 herë e lexuar, 0 herë sot

GORENJE RK 6192 EW

45,600 LEK

GORENJE RK 6192 EW

Brand GORENJE RK 6192 EW Sistem Anti-ngrirje Po Kapaciteti total 324 L Kapaciteti neto 229/95 L Lloji i ftohjes Statik Mbrojtja e ushqimeve Po ( […]

84 herë e lexuar, 0 herë sot

49LH604V

80,000 LEK

LG 49LH604V

Ekrani – 49’’ Direct LED Rezolucioni – 4K UltraHD (3840 x 2160 pixels) PMI – 1200Hz Figura – IPS 4K , HDR Pro Audio – […]

72 herë e lexuar, 0 herë sot

Faqe 1 nga 31 2 3