Mirësevini, [ Regjistrohu | Hyr

Publiko oferta FALAS! Në çdo kategori, çfarëdo sasi, nga cilido postues.

Informacion për performance

Përshkrim

4,000 LEK

Kurse Aktrimi

Qendra Kulturore Artistike “Performance” ofron Kurse Aktrimi per te gjitha moshat. Kursi zhvillohet 2 here ne jave nga 1 ore. Na gjeni ne facebook me […]

është lexuar 227 herë (1 herë sot)

7

800 LEK

Kurse Kantoje

Ofrojme kurse Kantoje(kenge) per femije dhe te rritur. Seanca kushton 800 leke,behet 2 here ne jave.Mesimi eshte individual. Mund te na ndiqni edhe ne facebook: […]

është lexuar 721 herë (2 herë sot)

500 LEK

Kurse ne Gjuhe te Huaja (Anglisht,Frengjisht,Italisht,Gjermanisht etj)

Kurse ne GJUHE TE HUAJA (Anglisht,Spanjisht,Italisht,Frengjisht,Gjermanisht etj) Pagesa – 1000 leke/seance(INDIVIDUAL) Pagesa – 500 leke/seance (2 nxenes ne grup) Pagesa – 400 leke/seance(4 nxenes ne […]

është lexuar 751 herë (0 herë sot)

Kurse Balet Klasik

4,000 LEK

Balet Klasik, Hip Hop, Pikture – KURSE

Qendra Kulturore “Performance” Ofrojme kurse Balet Klasik,Latine,Pikture,Hip hop per femije dhe te rinj.Mesimi zhvillohet ne grupe prej 7-8 nxenesish.Pagesa eshte 4000 leke/muaj per 2 here […]

është lexuar 1311 herë (0 herë sot)

21

800 LEK

Kurse per Piano, Kitare, Bateri etj

Ofrojme Kurse per Instrumenta te ndryshem si: Piano,Kitare,Bateri.Nje seance(60minuteshe) kushton 1300 leke,ndersa per seanca 30 minuteshe pagesa eshte 800 leke.Mesimi eshte individual, behet 2 here […]

është lexuar 1871 herë (1 herë sot)

Shitjet e fundit tek 100oferta