Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Rreth oferta-filani

  • Anëtarësuar në: 12/07/2017

Përshkrimi

Presë 5L-1

8,000 LEK

Prese (Presë) për shtypje frutash 5Litra

Presë për shtype rrushi me kapacitet 5 Litra. Material alumin i fortë. pak e përdorur.

33 herë e lexuar, 0 herë sot

kazan 400L-1

32,000 LEK

Kazan Inoksi 400 L

Kazan inoksi me kapacitet 400litra me kapak inoksi dhe këmbalec inoksi i përshtashëm për fermentim rrushi në gjëndje shumë të mirë. (pa gërvishje dhe pa […]

52 herë e lexuar, 0 herë sot

presë 30L-2

25,000 LEK

Prese (presë) për shtypje rrushi 30 Litra

Presë për shtypje rrushi me kapacitet 30 litra. e përdorur një sezon. Nuk ka difekte.

75 herë e lexuar, 0 herë sot

damixhan-54L-1

4,300 LEK

Damixhan 54Litra

Damixhana prej xhami prodhim italian me kanistër plastike me formë standarte. Janë gjëndje 8 copë. Çmimi për copë. Për me shumë se një copë do […]

38 herë e lexuar, 0 herë sot

tapatriçe-1

2,000 LEK

Tapatriçe vere rrushi.

Paisje për vendosje tapash në shishe 0.75 dhe 1.5 litra. Pak e përdorur, në gjëndje të mirë.

48 herë e lexuar, 0 herë sot

mbledhëse lëngu-2

2,500 LEK

mbledhese lengu rrushi me rrjete per vere

Paisje për mbledhjen e lëngut të rrushitnë nga një kazan ose fuçi me kapacitet të madh. Materiali inoks.

49 herë e lexuar, 0 herë sot

bidon-50l

6,000 LEK

Bidon inoksi 50L

Bidon inoksi me kapacitet 50 litra, me kapak hermetik në gjëndje shumë të mirë. Pak i përdorur dhe pa asnjë dëmtim.

47 herë e lexuar, 0 herë sot

bidon-75l

8,000 LEK

Bidon inoksi 75L

Bidon inoksi me kapacitet 75 litra, me kapak hermetik me fileto në gjëndje shumë të mirë. Pak i përdorur dhe pa asnjë dëmtim.

38 herë e lexuar, 0 herë sot

pishina1

70,000 LEK

Pishine (pishinë) e çmontueshme 24m3

Pishinë e çmontueshme me përmasa 7.36 me 3.6 m dhe thellësi 1.2m (mbushet deri në 1 metër). E markës BESTWAY e kompletuar me të gjithë […]

46 herë e lexuar, 0 herë sot

ngritësi-1

6,000 LEK

paisje per ngritje damixhanash

Paisje metalike për ngritje peshash e bërë veçanërisht për ngritje të damixhanëve nga toka deri në lartësi 1.7m (nga toka). Peshngritja 100kg

30 herë e lexuar, 0 herë sot

Faqe 1 nga 21 2