Mirësevini, [ Regjistrohu | Hyr

Publiko oferta FALAS! Në çdo kategori, çfarëdo sasi, nga cilido postues.

Informacion për matedijen

  • Anëtar që në: 08/11/2016

Përshkrim

Nëse gjatë studimit të lëndës së matematikës do të ndesheni në vështirësi, mos u shqetësoni; kujtoni se po studioni lëndën që ka matematizuar ligjet e Universit.

Bashkërisht, mund t'a studiojmë duke kuriozuar dhe duke mos pranuar se unë, mesuesi juaj, di më shumë se nxënësi im.

pi-day-fun

700 LEK

Matematikë – Kurse

Një ditë mësimi zgjat 2 orë duke menduar ngarkesën maksimale të kapitullit që trajtohet.Numri i ditëve të mësimin gjatë 1 jave mund të përcaktohet edhe […]

është lexuar 216 herë (1 herë sot)

Shitjet e fundit tek 100oferta