Mirësevini, [ Regjistrohu | Hyr

Informacion për instituti.leonardodavinci

ONLINE para 16 orë

Përshkrim

logo

2,017 LEK

KURSE: AUTOCAD CIVIL 3D, TEKLA STRUCTURES, ROBOT Structural Analysis, SAP 2...

ONLINE para 16 orë

Kurse Inxhinierike: “Autocad 2D, Autocad 3D, Sap 2000, Etabs, Tekla Strukture, Autocad Struktural,Robot Structural Analysis , Gis, AutoCad Map, Watercad, Win Roads, Inroads, Archicad, CDS […]

është lexuar 1972 herë (0 herë sot)

KURSE: FOTOGRAFI DIXHITALE, GRAPHIC DESIGN, ADMINISTRATOR RRJETESH KOMPJUTERIKE,IT, TEKNIK KOMPJUTERI, ELEKTRONIKE DIXHITALE..ETJ

2,017 LEK

KURSE: FOTOGRAFI DIXHITALE, GRAPHIC DESIGN, ADMINISTRATOR RRJETESH KOMPJUTE...

ONLINE para 16 orë

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elektronike Digitale. Kurse Inxhinierike: “Autocad 2D, Autocad […]

është lexuar 3462 herë (1 herë sot)

logoLD

2,017 LEK

KURSE: PROGRAMIM C/C++,PROGRAMIM JAVA, ORACLE DB, PHP,ALGORITMIKE, STRUKTUR...

ONLINE para 16 orë

Kurse Informatike: “Programim C, Programim C++, Programim Java, Visual Basic, Oracle DB, Programim Php, Linux, Rrjetat kompjuterike, Siguria ne rrjet, Telefoni, Windows 7, Algoritmike, Programim […]

është lexuar 1752 herë (0 herë sot)

logoLD

2,017 LEK

KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW,STRUKTURE TE DHENASH

ONLINE para 16 orë

KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW,STRUKTURE TE DHENASH, PROGRAMIM C, C++, JAVA, VISUAL BASIC,…ETJ. Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi […]

është lexuar 1982 herë (0 herë sot)

logo

2,017 LEK

KURSE:Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrj...

ONLINE para 16 orë

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elektronike Digitale. Kurse Inxhinierike: “Autocad 2D, Autocad […]

është lexuar 5645 herë (3 herë sot)

logo

2,017 LEK

KURSE: PROGRAMIM C/C++,PROGRAMIM JAVA, ORACLE DB, PHP,ALGORITMIKE, STRUKTUR...

ONLINE para 16 orë

Kurse Informatike: “Programim C, Programim C++, Programim Java, Visual Basic, Oracle DB, Programim Php, Linux, Rrjetat kompjuterike, Siguria ne rrjet, Telefoni, Windows 7, Algoritmike, Programim […]

është lexuar 2406 herë (0 herë sot)

logo

2,017 LEK

KURSE: AUTOCAD 2D/3D, 3DS MAX, CINEMA 4D,WATERCAD,SAP2000,GIS, ROBOT STRUCT...

ONLINE para 16 orë

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elektronike Digitale. Kurse Inxhinierike: “Autocad 2D, Autocad […]

është lexuar 2006 herë (1 herë sot)

logo

2,017 LEK

KURSE: 3DS MAX, SKECHUP, ARCHICAD, REVIT ARCHITECTURE, CINEM 4D, MAYA…...

ONLINE para 16 orë

Kurse per Arkitekte: Skechup, Archicad, Revit Architecture, 3ds max, Cinema 4D, Maya, Autocad 2D, Autocad 3D, Principe Dizenjimi Interior & Exterior, Photoshop, Fotografi. Programe 3-4 […]

është lexuar 2098 herë (0 herë sot)

logo

2,017 LEK

KURSE: ANGLISHT, FRENGJISHT, ITALISHT, GJERMANISHT

ONLINE para 16 orë

Gjuhe te Huaja: Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht, Anglishte Biznesi, Toefl, SAT…etj Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, […]

është lexuar 3041 herë (2 herë sot)

logo

2,017 LEK

KURSE: GRAPHIC DESIGNER, ADMINISTRATOR RRJETESH KOMPJUTERIKE, TEKNIK KOMPJU...

ONLINE para 16 orë

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elektronike Digitale. Kurse Inxhinierike: “Autocad 2D, Autocad […]

është lexuar 5409 herë (2 herë sot)

Faqe 1 nga 21 2