Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Rreth GRIFIN

Përshkrimi

Grifin Albania ka si aktivitet kryesor mbrojtjen e shëndetit publik, sigurinë ushqimore dhe mjedisit me metoda eko-miqësore.

20,000 LEK

Superpastrues. Pastrues ekologjik vajrash

Supastruesi është një heqës e shpërbërës vajrash, grasosh, lyrash e yndyrash, me përbërje me bazë ujore, pa efekte gërryese. Ideal për motora makinash, shasi, makineri të ndryshme, […]

32 herë e lexuar, 3 herë sot

1 LEK

DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA

Ne ju ofrojmë produkte të cilat janë provuar për efikasitetin e tyre. Ne ju mësojmë si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efikase produktin. […]

28 herë e lexuar, 3 herë sot

30738649_982518465231939_6457483879291813888_n

 

Shitet biznesi

Shitet biznesi. Gur natyral dhe argjend.  Per me shume informacion telefononi 0692080780.

209 herë e lexuar, 3 herë sot

Shitjet e fundit tek 100oferta