Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Rreth Bashkim Dabulla

Përshkrimi

Organizoj Kurse Profesionale ne fushen e Kontabilitetit, Finances, Biznesit dhe Ekonomise....

Biznesi sipas Churchillit

1,000 LEK

Kurse per Menaxhimin e Biznesit te Vogel

Per Ju Biznese, Financiere, Kontabiliste, Ekonomiste, menazhere dhe Studente: Organizojme Kurse Profesionale individuale bashkekohore per Menazhimin e Biznesit te Vogel. Ne kurs mesohet si te […]

230 herë e lexuar, 1 herë sot

Kurse Profesionale

1,000 LEK

Kurse Kontabiliteti-Financa 5-Biznesi Vogel-Paga-Tatime-Sigurime

Per Ju: Financiere, Ekonomiste, Kontabiliste, Audite, Inventarizues, Revizore, Menazhere, Studente dhe Biznese,organizojme dhe bejme : Kurse profesionale per Kontabilitetin, Financa-5. Menazhimi Biznesit te Vogel,Menazhimi Burimeve […]

249 herë e lexuar, 0 herë sot