Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Rreth education

Përshkrimi

Përshëndetje të nderuar miq!
Instituti ynë tenton të edukojë dhe të vijë në ndihmë të nxënësve dhe studentëve me shërbimet e shumta që ofron. Por jo vetëm, kurset e gjuhëve anglisht & italisht për të gjitha moshat, ofrohen si personalisht apo online,nëpërmjet aplikacionit SKYPE, për ata që nuk duan të humbasin ose nuk kanë kohë të paraqiten në zyrat tona apo diku tjetër për të nxënë.

Për më shumë info në lidhje me shërbimet që ofrohen, na kontaktoni: traedu@teachers.org

achievesuccessintheglobaleconomywithconfidentspokenenglish

1 €

Kurse të gjuhës angleze dhe italiane

Kurse online të gjuhëve anglisht & italisht. Përdorni aplikacionin SKYPE si metoda më moderne për të mësuar një gjuhë të huaj shpejt dhe në rehatinë […]

257 herë e lexuar, 0 herë sot

200 LEK

Detyra kursi, tema diplome, power point & rregullime

Qendra jonë ofron shërbimet e detyrave të kursit për studentët e bachelorit, ndihmë në temat e diplomave për studentët e masterit dhe doktoraturës, si edhe […]

236 herë e lexuar, 0 herë sot

200 LEK

Përkthime

Ofrohen përkthime të gjuhëve anglisht & italisht për të gjitha fushat.

175 herë e lexuar, 0 herë sot