Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

Rreth Cityhome

  • Anëtarësuar në: 07/04/2017

Përshkrimi

1

115 €

Jepet me qera apartament sip 95 m2

CITYHOME jep me qera apartament sip 95 m2. Apartamenti eshte i mobiluar. Adresa: Afer qendres Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur raportin sa […]

114 herë e lexuar, 1 herë sot

1

160 €

Jepet me qera apartament sip 70 m2

CITYHOME jep me qera apartament sip 70 m2. Apartamenti ndodhet ne qender te qytetit te shkodres. Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur raportin […]

85 herë e lexuar, 1 herë sot

11

115 €

Jepet me qera apartament sip 60 m2

CITYHOME jep me qera apartament sip 60 m2. Apartamenti ndodhet ne rus. Shkoder. Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur raportin sa me te […]

100 herë e lexuar, 0 herë sot

1

200 €

Jepet me qera apartament 100 m2

CITYHOME jep me qera apartament sip 100 m2. Apartamenti eshte i mobiluar dhe ndodhet ne qender te qytetit te shkodres. Agjentet tone kane bere maksimumin […]

113 herë e lexuar, 0 herë sot

Screenshot - 9_30_2017 , 10_03_16 AM

115 €

Jepet me qera apartament sip 77 m2

CITYHOME jep me qera apartament sip 77 m2. Apartamenti eshte i mobiluar dhe ndodhet tek Universiteti i shkencave te Edukimit. Agjentet tone kane bere maksimumin […]

183 herë e lexuar, 1 herë sot

11

350 €

Jepet me qera vile 2 kate sip 180 m2

CITYHOME jep me qera vile 2 kate sip 180 m2. Adresa: Afer Pedonales. Shkoder Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur raportin sa me […]

67 herë e lexuar, 0 herë sot

11

188 €

Jepet me qera apartament sip 90 m2

CITYHOME jep me qera apartament sip 90 m2. Apartamenti eshte i mobiluar dhe ndodhet afer pedonales. Shkoder Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur […]

77 herë e lexuar, 0 herë sot

1

75 €

Jepet me qera shtepi private sip 50 m2

CITYHOME jep me qera shtepi private. Adresa: Ne rus. Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur raportin sa me te drejt ndermjet cmimit dhe […]

96 herë e lexuar, 0 herë sot

2

155 €

Jepet me qera apartament sip 60 m2

CITYHOME jep me qera apartament sip 60 m2. Apartamenti eshte i mobiluar dhe ndodhet ne qender te qytetit te Shkodres. Agjentet tone kane bere maksimumin […]

205 herë e lexuar, 1 herë sot

1

38,500 €

Shitet apartament sip 77 m2

CITYHOME ka per te shitur apartament sip 77 m2. Apartamenti ndodhet afer spitalit. Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur raportin sa me te […]

307 herë e lexuar, 0 herë sot

Faqe 1 nga 21 2