Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

AMC dhuron pajisje elektroshtëpiake për të përmbyturit

Lajme-Treg 10/02/2015

AMC dhuron pajisje elektroshtëpiake për të përmbyturit në jugun e vendit, duke shprehur solidaritetin për familjet e dëmtuara. Drejtori Ekzekutiv i AMC, Dimitrios Blatsios, bëri të ditur se kompania që ai përfaqëson ka vënë në dispozicion një shumë të konsiderueshme për të ndihmuar familjet e dëmtuara.

AMC, pasi kontaktoi me institucionet shtetërore që po menaxhojnë emergjencën, vendosi që kontributin e saj ta ofrojë për familjet me probleme sociale. Në bashkëpunim me Shërbimin Social Shtetëror janë identifikuar familjet që kanë persona me aftësi të kufizuara dhe familjet me përkrahje sociale, të cilave do t`u lehtësohen humbjet e shkaktuara nga vërshimet e ujit dhe reshjet e shiut.

Është një sasi pajisjesh elektroshtëpiake, të cilat do të shpërndahen nga AMC në bashkëpunim me Shërbimin Social Shtetëror. Ndërkaq, reshjet dhe përmbytjet nuk kanë ndikuar në shërbimet që ofron AMC. Stafi teknik po mban në vëzhgim situatën, në mënyrë që komunikimi të vazhdojë të shërbejë si një ndihmë më shumë në kushtet e emergjencës.

 

Nuk ka tag

499 herë e lexuar, 2 herë sot

  

 • Si të përgatiteni për një intervistë pune?

  by në 08/01/2018 - 0 Komente

  Disa rregulla të thjeshta për të qenë kandidati kryesor për vendin e punës Të gjithëve na ka rastisur të jemi prezentë në një intervistë për një vend pune. Emocionet padiskutim janë të mëdha, e ndoshta çdo rregull i mësuar më parë, në ato momente harrohet. Megjithatë e rëndësishme është siguria dhe besimi në aftësitë tona, […]

 • 50 ide biznesi për të rinjtë e vendeve në zhvillim

  by në 11/01/2018 - 0 Komente

  Kontabiliteti. Nëse keni një diplomë kontabiliteti mund të filloni një shërbim si kontabilist i pavarur për bizneset e tjera të vogla që nuk mund të përballojnë një person me kohë të plotë.   Marketing affiliate. Nëse jeni një person bindës, mund të merrni një komision nga një kompani për shitjen e prodhimeve të tyre drejt […]

 • 15 pyetjet më të zakonshme në një intervistë pune

  by në 10/01/2018 - 0 Komente

  Nuk ka rëndësi nëse është hera e parë, apo e 100-të që intervistoheni për një vend pune. Gjithmonë është e rëndësishme që të jeni të përgatitur, që nga kontakti juaj fillestar me menaxherin e punësimit dhe në vijim. Sigurohuni që keni njohuri të mjaftueshme për kompaninë kohët e fundit, nëse është cituar në lajme, ka […]

 • Parimet themelore të dizajnit për dekorimin e shtëpisë

  by në 12/01/2018 - 0 Komente

  Disa njerëz kanë talent të lindur për dekorimin ose dizajnin. Të tjerët i mësojnë aftësitë dhe janë në gjendje t’i zbatojnë me sukses. Ka edhe të tjerë, që nuk janë shumë të aftë për dizajn, por disa teknika bazë mund t’i ndihmojnë shumë. Këto rregulla dhe parime për rregullimin janë mjaft të thjeshta dhe shumica […]

 • Sjellja e blerësit dhe strategjia e marketingut

  by në 09/01/2018 - 0 Komente

  Sjellja e blerësit është qasja sistematike e konsumatorëve kur hyjnë në procesin e blerjes dhe arrijnë të marrin vendime. Procesi i vendimmarrjes hap pas hapi, së bashku me mënyrat e zakonshme të vendimmarrjes, janë të dobishme për zhvillimin e strategjive të marketingut.   Njohja është e nevojshme Hapi i parë në procesin e blerjes së […]

total