Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

 

Shoqeria “GR Albania” sh.p.k, ofron vend pune Inxhinier/e ndërtimi

22cafa4f-9f50-4879-b953-1b1f457364a7-large

Përshkrimi

Shoqeria “GR Albania” sh.p.k, Planning and Environmental Consulting, me seli në Tiranë, kërkon të punësojë një inxhinier/e ndërtimi.

Kërkesat që duhet të përmbushë aplikanti/aplikantja:

1. Të ketë mbaruar studimet në inxhinieri ndërtimi
2. Të ketë njohuri të avancuara programet kompjuterike si Autocad, etj.
3. Të ketë eksperiencë në projektim
4. Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze
5. Të ketë aftësi organizimi dhe menaxheriale të projektit

Detyrat e punës që do të përmbushë:

1. Projektim arkitektonik, kryesisht projekte industriale
2. Përshtatje e projekteve të tjera teknike
3. Përgatitje e relacioneve teknike

Të interesuarit të dërgojnë:

1. Curriculum vitae, ne gjuhen angleze, ku të theksojnë punën në projektim
2. Letër motivimi
3. Portfolio me punët më të mira

Aplikimet mund të dërgohen elektronike në adresën: planifikimi@gralbania.com

Afati i dërgimit të aplikimeve data 04 Dhjetor 2017.
Vetëm personat e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

GR Albania ju uron sukses!

Nuk ka tag

174 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 4705a12f2abb8901

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...
total