Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

20 €

SHERBIME KONTABILITETI SHERBIME FINANCIARE

  • Adresa: Tirane
  • Rrethi: Tiranë
  • Kontakt: 0695813937
  • Postuar: 16/01/2018 18:35
  • Skadon: 79 ditë, 21 orë

Përshkrimi

JU OFROJME:
A. Plotesimin e deklaratave tatimore online (Shitje / Blerje / TVSH / Sigurime / TAP) ne perputhje me rregullat dhe afatet e DPT-se .
Raportim Periodik i Librave Te Shitjes&Blerjes
Raportim Periodik i Listepagesave te Sigurimeve Shoqerore&Shendetesore
Raportim Periodik i Formularit te Deklarimit dhe Pageses se TVSH-se
Raportim Periodik i Formularit te Deklarimit dhe Pageses se Sigurimeve
Raportim Periodik i Formularit te Deklarimit dhe Pageses se Tatimit ne
burim
Raportim i te gjitha llojeve te taksave kombetare dhe lokale per biznesin e
madh dhe te vogel
B. Mbajtjen e llogarive te biznesit tuaj dhe librave e kontabilitetit, bazuar ne Standartet Kombetare te Kontabilitetit (Kontabiliteti i informatizuar).
Regjistrimi Analitik i Faturave Tatimore te Shitjes,Blerjes
Regjistrimi Analitik i Bankave
Regjistrim Analitik i Arkes
Regjistrim Analitik i Magazines
Hartimi i Inventareve Periodik dhe Vjetor te produkteve,mallrave,aseteve
Analiza Kosto Blerje&Cmime Shitje
Hartim i Bilancit Periodik dhe Vjetor
Pergatitja e Pasqyrave Financiare
C. Pergatitjen e Pasqyrave Financiare Vjetore (Bilanci Kontabel ,PASH etj).
D. Konsulence ne fushen e Kontabilitetit dhe Sistemit Fiskal.
__________________
==================================
Konsulence Financiare
Email: irenak6969@gmail.com
Kontakt: +355 695813937
Sherbime Kontabiliteti dhe Fiskale
==================================

Nuk ka tag

111 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 33859db16aa9887c

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

Oferta nga ky postues

total