Mirësevini, [ Regjistrohu | Hyr

SHITET PORTALI 100oferta.com

Edhe 17 ditë në ankand. Kliko për më tepër info!

 

Programues Java Spring

  • Profesioni: Inxhinier
  • Rrethi: Tiranë
  • Kontakt: 0697010864
  • Postuar në: 20/09/2017 17:36
  • Skadon për: 28 ditë, 22 orë

Përshkrim

ACCA19 kerkon inxhinier software per t’u perfshire ne Software Factory ne rolin e programuesit.
Behet fjale per një mjedis shumë teknologjik dhe kandidati do te merret me:
• Zhvillimin e moduleve te reja
• Analizimin e kodit te krijuar
• Propozimin e përmirësimit të performancës

Kërkesat kryesore për t’u bere pjese e ekipit si programues Software Factory janë: prirje të veçantë për të projektuar me vëmendje performancat, shkallezueshmerine , forcen, gjurmueshmërinë dhe sigurinë

Përshkrimi i karakteristikave / aftësitë e kërkuara:
• Përvojë dhe pavaresi në zhvillimin e softwerit ne dimesione te mesme
• Aftësia për të mesuar shpejt teknologjitë e reja dhe gjuhët
• Aftësi për të aplikuar praktikat më të mira të inxhinierisë Softwerike dhe modelet e projektimit të mëdha
• Njohja e modeleve të projektimit dhe programimit të shpërndarë cloud arkitekturës multitenant
• Pasion dhe interes te vazhdueshëm personal në teknologji të reja
• Aftësi për të punuar në një ekip Agile / Scrum
• Orientimi në problemsolving dhe përmirësimin te vazhdueshëm të cilësisë së kodit dhe arkitekturës
• Përdorimi ambjenteve moderne të zhvillimit, versionin e kontrollit te ndertimit

Lista e aftesive dhe kerkesat teknologjike:
• Njohuri të shkëlqyeshme të programimit Java
• Njohuri të shkëlqyeshme të JavaScript programimit / typescript: Angular
• Njohuri të shkëlqyeshme të HTML5 dhe programimit CSS WebSocket
• Njohuri të shkëlqyeshme ne të paktën një server JBoss aplication, WebSphere, Weblogic
• Njohja e framework Spring: Spring Boot, Spring Data, Spring Rest
• Njohja e kornizave të tjera: Struts, JSF
• Njohja e arkitekturave cloud dhe Containerization e mikro-shërbimeve: AWS, Docker, DockerSwarm
• Njohja e zhvillimit të aplikacionit celular: Android, iOS, Cordova
• Përvojë në përdorimin e Git
• Njohuri ne Maven;

Perparesi do kene personat qe posedojne certifikata.

Edukimi:
• Diplome ne Disiplinat teknike
• Gjuha: Anglisht dhe Italisht

Ofrojme:
• Page te kenaqshme ne varesi te aftesive te fituara.

Ky njoftim ka për qëllim të diplomuarit kandidate e të dy gjinive.

Dergoni CV ne: recruiting@acca19.it

Per info cel: 0697010864

Nuk ka fjalë kyçe

është lexuar 123 herë (2 herë sot)

  

Numri ID i ofertës: 3115926eee093b65

Raporto problem

Duke u procesuar kërkesa juaj. Ju lutem prisni...
total