Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

 

Menaxher Financiar

  • Paga: 100.000
  • Profesioni: I papërcaktuar
  • Adresa: Sarande
  • Rrethi: Sarandë
  • Kontakt: 0684052085
  • Postuar: 22/06/2017 14:37
  • Skadon: 27 ditë, 21 orë

Përshkrimi

Shoqeria “ S&D Invest” kerkon te punesoje per ne Sarande:

Menaxher /e Financiar

Detyrat/Pergjegjesite

• Menaxheri Finaciar duhet te siguroje dhe interpretoje informacionin financiar ne kompani dhe jashte saj.
• Te kujdeset per monitorimin dhe interpretimin e flukseve te mjeteve monetare dhe parashikimin e tendencave te ardhshme.
• Te analizoje ndryshimet e tregut financiar ne perputhje me rrethanat e momentit por dhe perspektiven.
• Formulimin e planeve strategjike dhe afatgjate te biznesit.
• Kerkime dhe raportimin mbi faktoret qe ndikojne ne performancen e biznesit.
• Te analizoje konkurrentet dhe tendencat e tregut.
• Te zhvilloje mekanizmat e menaxhimit financiar qe minimizojne rrezikun financiar.
• Te zbatoje strategji dhe vleresime per te reduktuar kostot.
• Te jete i afte per menaxhimin e kontabilitetit financiar te kompanise, monitorimit dhe raportimit ditor e mujos brenda afateve.
• Te krijoje lidhjen me auditoret per te siguruar monitorimin e vazhdueshem.
• Te jete i afte ne zhvillimin e marredhenieve te jashtme dhe te kete kontaktet e duhura me : auditore, avokate, bankiere dhe organizata ligjore si dhe ne gjejen e burime te tjera financiare per kompanine.
• Te jete i afte ne menaxhimin e buxheteve ne perputhje me projekt preventivin.
• Te jete i afte per te mbikqyrur rendimentin e cilesite e personelit.
• Te jete i azhornuar vazhdimishtme ndryshimet ne rregulloret fiananciare dhe legjislacion
• Te jete i gatshem te udhetoje jashte Tirane.

Kualifikime/ Kërkesa:

• Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik te plote (3+2) dega Finance. (Preferohet Finance Banke)
• Nje diplome pasuniversitare perben avantazh.
• Te kete te pakten 5 vjet eksperience pune dhe preferohet ne sektorin e ndertimit.
• Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze.
• Te njohe mire programet Alfa dhe Financa 5 ne nivelin e kontabilistit si dhe te perdore programet baze Office, Outlook etj.
• Te kete njohuri shume te mira rreth dokumentacioneve financiare.
• Te kete aftesi menaxheriale ne blerje e shitje, ndertim e ndjekje kontratash etj.
• Perben avantazh njohuria rreth projekteve, si dhe aftesia per ndjekjen dhe zbatimin e tyre me sukses.

PAGESA MUJORE DERI NE 100.000 LEKE TE REJA

Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : HR@agikons.com

Nuk ka tag

54 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 883594bb9de3e463

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

Profil i verifikuar

total