Mirësevini, [ Regjistrohu | Hyr

SHITET PORTALI 100oferta.com

Edhe 18 ditë në ankand. Kliko për më tepër info!

 

Kërkohet COPYWRITER për shkrime me përmbajtje marketingu në shqip

 • Profesioni: Tjetër
 • Adresa: Tirane
 • Rrethi: Tiranë
 • Kontakt: info@100oferta.com
 • Postuar në: 29/08/2017 16:28
 • Skadon për: 6 ditë, 23 orë
100oferta blog

Përshkrim

Punë part-time COPYWRITER për shkrime me përmbajtje marketingu në shqip!

Çfarë kërkohet:

 • Të njohë shumë mirë gjuhën shqipe 
 • Të njohë parimet themelore të Copywriter 
 • Të njohë shumë mirë mediat sociale (veçanërisht Fb) 
 • Të njohë shumë mirë SEO 
 • Të ketë një eksperiencë pozitive në krijimin dhe menaxhimin e një blogu (ose më shumë)
 • Të ketë ide origjinale për tema në fushën e marketingut (ndalohet RREPTESISHT kopjimi) 
 • Të krijojë një shkrim sipas termave të kërkuar (fjalëve kyçe, frekuencës së përdorimit, përfshirjes së foto&video, numrit të fjalëve, etj) 
 • Të jetë i gatshëm të komunikojë me biznese të ndryshme dhe të vizitojë ambjentet e tyre

Çfarë ofrohet:
– Pagesë e kënaqshme, vlerësuar sipas plotësimit të termave të kërkuar dhe numrit të leximeve;
– Mundësi pune online: nga çdo vend dhe në çdo orar sipas një kalendari publikimi të dakordësuar.

Nëse jeni e/i interesuar dhe i plotësoni kërkesat e mësipërme, mos hezitoni të dërgoni një përshkrim të shkurtër të aftësive tuaja (mos dërgoni CV formale, sepse nuk kanë rëndësi aftësitë që nuk kërkohen më sipër) në adresën: info@100oferta.com

Ju lutem bashkangjitni shembuj (links) të shkrimeve tuaja me përmbajtje marketingu, të cilat gjenden online. Për të parë një shembull klikoni këtu.

Për çdo rast do t’ju kthehet patjetër përgjigje.
Jeni të mirëpritur!

Nuk ka fjalë kyçe

është lexuar 437 herë (3 herë sot)

  

Numri ID i ofertës: 53958c525dbb542a

Raporto problem

Duke u procesuar kërkesa juaj. Ju lutem prisni...
total