Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

 

Kërkohen inxhinierë të sapodiplomuar.

  • Profesioni: I papërcaktuar
  • Rrethi: Tiranë
  • Kontakt: +355 69 999 2555
  • Postuar: 05/10/2018 08:20

Përshkrimi

Kompania Tech-Inspect e cila operon në fushën e inspektimeve industriale në kuadër të zvillimit të saj fton individë të kualifikuar në fushat e inxhinierisë Mekanike/Elektrike/Mekatronike ose fusha të ngjashme.

Përshkrim i Përgjithshëm

Personat e përzgjedhur do të punojnë si inspektorë në fushat e inspektimeve që mbulon kompania.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Inspektimi në terren i pajisjeve/impianteve
• Hartimi i raporteve të inspektimit
• Merr pjesë në trajnime dhe është i gatshem të mesoje metoda të reja inspektimi
• Raporton tek Administratori dhe Drejtuesi Teknik.

Kualifikimet dhe Aftësitë

• Të ketë Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike/Elektrike/Mekatronike ose fusha të përafërta.
• Preferohen kandidatë me njohuri ne fushen e ndertimit, inspektimit dhe mirembajtjes industriale.
• Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze.
• Njohuri te mira te programeve kryesore te paketes office (Excel, Word), dhe programeve inxhinierike te vizatimit (AutoCAD).
• Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të punuarit në grup.

Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat e lartëpërmëndura, janë të lutur të dërgojnë CV-në adresën si më poshtë:

”Tech-Inspect”
Email: info@techinspect.al
Cel. : +355 69 999 2555

Nuk ka tag

282 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 1815bb6681c1a62e

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

Oferta nga ky postues

10 shitjet e fundit

total