Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

 

Inxhinier Prodhimi

  • Profesioni: Inxhinier
  • Adresa: Durres, Vrrine, Fllake Rr.Sali H. Imeraj
  • Rrethi: Durrës
  • Kontakt: boralda@rametal.al
  • Postuar: 05/01/2018 16:17

Përshkrimi

RAMETAL sh.p.k me seli ne Vrrine,Xhafzotaj, Autostrada DR-TR, km.5, dhe me aktivet kryesor përpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini kerkon te punesoje:

INXHINIER PRODHIMI
Detyrat:
· Mbikëqyr procesin e prodhimit duke siguruar prodhimin në kohë, me cilësi dhe me kosto efektive;
· Planifikon dhe Organizon punën dhe proceset ne fabrikë;
· Vlerëson kostot e prodhimit;
· Vendos dhe ndjek standardet e cilësisë;
· Kontrollon zbatimin e programeve të kontrollit të cilësisë;
· Mbikëqyr,drejton dhe motivon stafin,
· Vlerëson performancën e stafit;
· Përgjegjës për funksionimin dhe mirëmbajtjen e makinerive;
· Siguron ndjekjen e udhëzimeve të shëndetit, mjedisit dhe sigurisë;
· Siguron blerjen e drejtpërdrejte të lëndëve ndihmese dhe materialeve të paketimit.

Kualifikimet /Kërkesat:
– Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike (domosdoshmëri);
– Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze;
– Përvojë në planifikimin dhe monitorimin e prodhimit;
– Aftësia për të përcaktuar përparësitë dhe për të planifikuar punën në mënyrë efektive;
– Aftësid rejtuese, komunikuese dhe të menduar analitik.
– Qasje kreative për ide të reja dhe njohuri të shkëlqyeshme teknike
– Aftësi të shkëlqyera në prezantimin e informacioneve teknike
– Aftësi të shkëlqyera konceptuale dhe kontroll inxhinierik
– Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim si dhe aftësi të mira për punë në grup
– Njohuri të mira të paketës MS Office;

Si te aplikoni:
Personate interesuar duhet te dergojne brenda dates 20/01/2018
– CV
– Leter “Shprehje Interesi” per Pozicionin
– Kopje te diplomes dhe listes se notave
– Referenca nga punedhenes te meparshem

E-mail: boralda@rametal.al
Mob: 0694094948

Ose ne adresat e meposhtme:

RAMETAL SHPK
VRRINE, KOMUNA RRASHBULL, DURRES, SHQIPERI
Vetem kandidatet e perzgjedhur per interviste do te kontaktohen.
Rametalsh.p.k.deklaron se ipërpunon të dhënat personale të aplikanteve mbështetur në Ligjin Nr. 9887, datë 10.3.2008,“Për mbrojtjen e të dhënave personale” dhe Udhëzimin Nr.42 datë 22.07.2014“Për përpunimin e të dhënave personale të kandidatëve për punë”.

Nuk ka tag

348 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 1235a4f53bae6274

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

Oferta nga ky postues

10 shitjet e fundit

total