Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

 

Inxhinier Ndertimi ne Qatar ( Doha ) dhe Emiratet e Bashkuara ( Dubai )

  • Paga: 2200
  • Profesioni: Inxhinier
  • Adresa: Rruga. Abdyl Frasheri, 50 m nga Libri Universitar, perbri Vesa Center dhe KMY
  • Rrethi: Tiranë
  • Kontakt: 0682073307
  • Postuar: 20/03/2018 20:10
ADMC INTERNATIONAL LOGO
Inxh Ndertimi

Përshkrimi

INXHINIER NDËRTIMI NË KANTIER

ADMC International është një kompani ndërtimi e shtrirë në vendet më të zhvilluara të botës si Dubai, Doha Katar. Themeluar që prej vitit 2000 ajo është kthyer në firmën ndërkombëtare më dinamike ndër kompanitë e ndërtimit për strukturat e hekurit për kallëpe dhe betonim duke përfunduar projekte të mëdha si Stadiumi i Lojërave Olimpike në Greqi, metro në Qatar (Qatar Rail), aeroport në Qatar si edhe shumë projekte të tjera.

ADMC International shpall vende të lira pune në fushën e ndërtimit:
1. Emiratet e Bashkuara, Dubai
2. Doha, Katar

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati:
• Të mos ketë masë ndëshkuese nga shteti shqiptar.
• Të ketë experiencë pune në këtë fushë.
• Të ketë pashaportë të vlefshme për 2 vjet nga data e fillimit të punës.
• Të njoh shumë mire gjuhën angleze.
• Diplomë e shkollës së lartë dega Inxhinieri ndërtimi ose në fusha të ngjashme.

Detyrat dhe Pёrgjegjёsit
Aktiviteti I punës varion nga punëdhënësi dhe nga lloji I projektit por përgjithësisht përfshin
• Menaxhimi i përditshëm i vendit, përfshirë monitorimi i fuqisë punëtore dhe punën e të nënkontraktuarve.
• Koordinimi me shitësit dhe furnizuesit për të siguruar mbërritjen në kohë të materialeve dhe pajisjeve të ndërtimit.
• Aprovimi i tabelës së kohëzgjatjes së orëve të punës së punonjësve dhe dërgimi i saj në zyrën përkatëse cdo fillim muaji.
• Krijimi i raport-progresit ditor dhe javor dhe komunikimi i cdo informacioni të rëndësishëm tek menaxheri cdo të Enjte.
• Komunikimi i nevojave për ti dhënë prioritet detyrave sipas azhornimeve dhe ndryshimeve të proçedurave, politikave dhe standarteve.
• Hartimi i detyrave dhe delegimi i tyre tek punëtorët e ndërtimit.
• Sigurimi i saktësisë në urdhërimin e detyrave të punës dhe efikasiteti i kohës duhet të merret parasysh.
• Pastërti në vendin e punës dhe heqja e cdo materiali të rrezikshëm përpara fillimit të projektit të ndërtimit.
• Menaxhimi i buxhetit të ndërtimit dhe pasqyrimi i kostove të ndërtimit.
• Kryerja e inspektimeve për të siguruar që performanca e ekuipazhit është në përputhje me standardet e vendosura.
• Bashkërendimi i moduleve të veçanta të procesit të ndërtimit për të siguruar harmoni.
• Sigurimi që të gjitha materialet, furnizimet, veglat dhe pajisjet të kërkohen në mënyrë efikase
• Sigurimi i makinerive dhe mjeteve që të jenë në dispozicion të ekuipazhit dhe të jenë në gjendje pune.
• Përmbledhje e shkurtër për ekuipazhin duke qartësuar detyrat që duhet të zbatojnë.
• Monitorimi I proçedurave ditore të ndërtimit për tu siguruar në cilësinë dhe në zbatimin me korrektësi të orarit.
• Krijimi I një marrëdhënieje positive me shitësit dhe furnitorët për të siguruar prokurimin në kohë të furnizimit dhe matrialeve.
• Sjellja si këshilltar kryesor teknik në një shesh ndërtimi për nënkontraktorët, njerëzit e zejtarisë dhe operatorët
• Kontrollimi I planeve, skicave dhe saktësinë e llogaritjeve.
• Sigurimi që të gjitha materialet e përdorura të jenë në gjëndje pune sic janë të specifikuara.
• Menaxhimi, monitorimi dhe interpretimi I dokumentave të kontratës së dizajnit nga klienti ose arkitekti.
• Planifikimi i punës dhe organizimi efikas i pajisjeve në vend në mënyrë që të përmbushen afatet e dakorduara.
• Zgjidhja e cdo vështirësie teknike e papritur dhe problemi që mund të ndodh.
• Kujdesja dhe komunikimi i aspekteve mjedisore, ligjore dhe pasojat e mos përputhjes së të njëjtave me personelin e vendit.
• Kujdesi i politikave të ADMC dhe zbatimi i proçedurave të proçesit të zbatueshëm.

Kompania siguron kushte shumë të mira per punonjesit:
– ushqim dhe fjetje të paguara nga kompania,
– biletë avioni vajtje – ardhje
– 30 ditë pushimi të paguara për kontrate 1 vjeçare pune,
– transport nga shtëpia në punë dhe anasjelltas si edhe
– shendetesia e paguar nga kompania.

Dokumentacioni i nevojshem:
• CV + 2 photo pashaporte
• Pashaporta
(dokumentacioni i mëtejshëm do të plotësohet pranë zyrave tona)

Te interesuarit duhet te paraqiten prane zyrave tona ne Rrugen Abdyl Frasheri prane KMY dhe vesa Center pallati jeshil kati i 1.

Nuk ka tag

474 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 4715aaf9aa5a3405

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

10 shitjet e fundit

total