Mirësevini, [ Regjistrohu | Hyr

SHITET PORTALI 100oferta.com

Edhe 18 ditë në ankand. Kliko për më tepër info!

 

Inxhinier Ndërtimi

  • Oferta nuk është më e vlefshme!
  • Profesioni: Inxhinier
  • Adresa: Rezidenca Kodra e Diellit
  • Rrethi: Tiranë
  • Kontakt: 0672005115
  • Postuar në: 04/09/2017 10:52
  • Skadon për: 29 ditë, 1 orë
logo AGI

Përshkrim

Agikons, lider në ndërtimim dhe zhvillimin e rezidencave, shpall pozicionin vakant “Inxhinier Ndërtimi në Zbatim”.
Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre në hr@agikons.com, duke shënuar edhe pozicionin për të cilin aplikoni..

Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Detyrat/Përgjegjësitë
• Të ketë njohuri shumë të mira në leximin dhe zbatimin e projekteve
• Të njohë dhe të jetë në gjendje të përgatisë dokumentacionin Tekniko –Ligjor që duhet të përgatisë inxhinieri (duke përfshire instruktimin teknik të punonjësve etj)
• Të njohë dhe të jetë në gjendje të përgatisë dokumentacionin Tekniko –Financiar që duhet të përgatisë inxhinieri
• Të dijë të hartojë preventiva si dhe situacione mujore , libreza masash kohëshënues etj.
• Të ketë aftësi të planifikojë dhe të kontrollojë ecurinë e proçeseve të punës në kantier
• Të drejtojë dhe supërvizojë ekipet e punës
• Të ketë aftësi shumë të mira organizative, të dijë të koordinojë punën, dhe të raportojë te bashkëpunetorët e projektit.

Kualifikime/ Kërkesa:
• Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit, profilizuar në Inxhinieri Ndërtimi me mesatare mbi 7.5.
• Minimalisht 3 vjet experience pune në të njëjtin profil kryesisht në objekte Civile me karakter tregtar dhe banimi por edhe rrugë dhe ujësjellësa.
• Të jetë I disponueshëm për tu përfshirë së Bashkëdrejtues Teknik në shoqëri – nqs do gjykohet e arsyeshme nga shoqëria
• Të njohë mirë programet kompjuterike Autocad, preferohet edhe sap (ose program llogarites te ngjashem) si dhe te ketë njohuri të programeve bazë të paketës Office.
• Të jetë i aftë të menaxhojë disa proçese njëkohësisht.

Nuk ka fjalë kyçe

është lexuar 267 herë (2 herë sot)

  

Numri ID i ofertës: 58658cfa381107c9

Raporto problem

Duke u procesuar kërkesa juaj. Ju lutem prisni...
total