Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

1 €

DETEKTIV PRIVAT

unnamed

Përshkrimi

Përshkrimi:

Misioni i ynë, është që të ofrojmë informacione dhe fakte të besueshme për klientët, për vendimmarrje të drejtë dhe efektive. Para fillimit të çdo hetimi, fokusi ynë kryesor është të kuptojmë nevojat e klientit dhe pastaj të ofrojmë zgjidhje me cilësi të lartë, duke ruajtur konfidencialitetin e plotë.

Shërbimet:

Mbledhja e Informacionit, Operacione të fshehta, Hetimi i historikut personal, Verifikimi i Pasurive, Kërkimi i Personave të Humbur, Hetim i vjedhjeve të Punëtorëve, Ndihma e Prindërve në monitorimin e fëmijëve të tyre, Kërkimi për automjetet e vjedhura, Hetim i vjedhjeve të punëtorëve, Gjurmimi dhe fotografimi, Vjedhjet e dyqaneve dhe Hetimi Tregtarë, Hetimi në fazën parapunësimit, Hetim i mashtrimeve të sigurimeve, Hetimi i vendndodhjes, Hetimi i krimit kibernetikë, Anti – Përgjim, Hetimi Martesor, Monitorimi me GPS.

Për informacion të mëtejshëm mbi shërbimet e ofruara ose për të diskutuar një çështje apo situatë, ju lutemi kontaktoni: detektivprivat.ag@gmail.com

Nuk ka tag

350 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 4715a6b74ac6ce7b

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

Oferta nga ky postues

10 shitjet e fundit

total