Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

 

Asistent/e Menaxheri Financiar

  • Paga: 60.000
  • Profesioni: I papërcaktuar
  • Adresa: Sarande
  • Rrethi: Sarandë
  • Kontakt: 0684052085
  • Postuar: 22/06/2017 14:35
  • Skadon: 34 ditë, 3 orë

Përshkrimi

Shoqeria “ S&D Invest” kerkon te punesoje per ne Sarande:

“Asistent/e Menaxher Financiar”
Detyrat:
• Pranimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël për Departamentin e Financave;
• Regjistrimi kontabël i dokumentacionit të pranuar në softuerin e kontabilitetit sikurse janë faturat e blerjes, faturat e shitjes etj,
• Auditimi I dokumentave te magazines per rregjistrimin dhe kontabilizimin e tyre ,
• Përgatitja e regjistrit të debi kredive (kliente & furnitor), kuadrimi I tyre dhe ndjekja e procesit per shlyerjen ne kohë të te gjitha detyrimeve;
• Mirëmbajtja e rregullt e regjistrit të aseteve fikse, dorëzimi i detajeve për perllogaritjen e amortizimeve tek Kontabilisti kryesor;
• Edukimi i vazhdueshëm profesional në përditësimin dhe avancimin e njohurive profesionale;
• Kryerja e punëve të tjera nga fusha e kontabilitetit, financiar ose punëve tjera administrative sipas kërkesës së Drejtorit Financiar ose të Kontabilistit kryesor.

Kualifikimet
• Të ketë të përfunduar fakultetin ekonomik drejtimi Financa
• Te kete minimumi 3 vjet eksperince pune ne kete fushe
• Te kete njohuri te mira te programeve financiare. Preferohet njohja e programit ” Alpha Business “.
• Të ketë aftësi të mira për komunikim
• Të ketë aftësi për të punuar në grupe

PAGA MUJORE DERI NE 60.000 LEKE TE REJA

Të interesuarit janë të lutur të dergojne cv e tyre ne adresen hr@agikons.com

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per tu intervistuar

Nuk ka tag

46 herë e lexuar, 1 herë sot

  

Numri i postimit: 628594bb962ad74e

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

Profil i verifikuar

total