Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Hyr

 

ARMATURE / HEKURTHYES ne Emiratet e Bashkuara ( Dubai ) dhe Qatar ( Doha )

  • Paga: 1000
  • Profesioni: Teknik
  • Adresa: Rruga Abdyl Frasheri, 50 m nga Libri Universitar, perbri Vesa Center dhe KMY
  • Rrethi: Tiranë
  • Kontakt: 0682073307
  • Postuar: 20/03/2018 20:22
ADMC INTERNATIONAL LOGO
Armature Hekurthyes

Përshkrimi

ARMATURE / HEKURTHYES

ADMC International është një kompani ndërtimi e shtrirë në vendet më të zhvilluara të botës si Dubai, Doha Katar. Themeluar që prej vitit 2000 ajo është kthyer në firmën ndërkombëtare më dinamike ndër kompanitë e ndërtimit për strukturat e hekurit për kallëpe dhe betonim duke përfunduar projekte të mëdha si Stadiumi i Lojërave Olimpike në Greqi, metro në Qatar (Qatar Rail), aeroport në Qatar si edhe shumë projekte të tjera.

ADMC International shpall vende të lira pune në fushën e ndërtimit:
1. Emiratet e Bashkuara, Dubai
2. Doha, Katar
3. Zelanda e Re

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati:
• Të mos ketë masë ndëshkuese nga shteti shqiptar.
• Të ketë experiencë pune të paktën 1 vit.
• Të ketë pashaportë të vlefshme për 2 vjet nga data e fillimit të punës.
• Të ketë njohuri minimale të gjuhës angleze.

Detyrat dhe Pёrgjegjёsit
• Puna nё terren:Shёnimi dhe gёrmimi i kanaleve tё cekta pёr themele ose kanaleve kulluese.
• Kallёpe: Vendosja ose heqja e kanateve qё mbajnë hedhjen e betonit nё vёnd.
• Lidhje Hekuri:Kthimi dhe vendosja e hekurave pёr tё pёrforcuar strukturёn e hekurit.
• Grumbullimi i Hekurit: Vendosja e shufrave tё hekurit sё bashku pёr tё formuar mure tё pёrkohёshme gjatё punёve gёrmuese.
• Betonimi:Shtrimi dhe patinimi i betonit pёr themelet,katet ose binarёt.
• Punime rrugore: Betonim,shtrimi i buzёve tё trotuareve,shtrimi dhe nivelimi.
• Ngjitja nё lartёsi dhe bёrja e punёve me kufizime tё duhura tё sigurisë.
• Kryerja e detyrave strukturore dhe pastruese nё vendin e punёs.
• Tё jap mbёshtetje sipas nevojave pёr ekuipazhin e specializuar.
• Tё kryej mirëmbajtjen e përgjithshme të pajisjeve ndërtimore dhe automjeteve.
• Ngarkimi dhe shkarkimi i materialeve si nё kantier ashtu edhe nё magazin.Kjo do tё pёrfshijë punё manuale tё mbajtjes sё objekteve tё rёnda ose tё pavolitёshme.
• Bashkёpunimi me pёrgjegjёsi pёr sa i pёrket Politikave tё Siguris dhe Mjedisit dhe siç ёshtё shpjeguar nё Rregullat dhe Proçedurat e Shёndetit nё Kantier.

Kompania siguron kushte shumë të mira per punonjesit:
– ushqim dhe fjetje të paguara nga kompania,
– biletë avioni vajtje ardhje
– 30 ditë pushimi të paguara për kontrate 1 vjeçare pune,
– transport nga shtëpia në punë dhe anasjelltas si edhe
– shendetesia e paguar nga kompania.

Dokumentacioni i nevojshem:
• CV + 2 photo pashaporte
• Pashaporta
(dokumentacioni I metejshem do te plotesohet prane zyrave tona)

Jeni të interesuar për te punuar ne nje kompani internacionale? Atëherë ne ju mirëpresim ti bashkoheni stafit tone!
Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.raufi@admc-usa.com ose te paraqiten prane zyrave tona ne Rrugen Abdyl Frasheri prane KMY dhe vesa Center pallati jeshil kati i 1.

Nuk ka tag

570 herë e lexuar, 2 herë sot

  

Numri i postimit: 7285aafd5a8ad168

Raporto problem

Duke procesuar kërkesën tuaj, ju lutem prisni...

10 shitjet e fundit

total