Mirësevini, [ Regjistrohu | HyrRSS prurje  |   | 

Oferta për Ofroj punë (222)

Pespa Imobiliare kërkon Inxhinier/e ose Arkitekt/e, Mekanik ose Ndërtimi.

Kompania PESPA IMOBILIARE ve ne dispozicion pozicionin vakant te punes per Inxhinier/e ose Arkitekt/e, Mekanik ose Ndërtimi. Aplikanti/Aplikantia duhet te pl...

është lexuar 160 herë (13 herë sot)

Kamariere Me ose pa eksperience pune

Kamariere Me ose pa eksperience pune Mosha deri 35 vjeçe Lokal familjar Paga e kenaqshme Orari punes 08/00 - 16/00 dhe 16/00 - 21/00 Adresa: Rr. "Hoxh...

është lexuar 42 herë (5 herë sot)

Mekanik- Xhenerik per autovetura

AUTOSERVIS PRELA kerkon Mekanik- Xhenerik per autovetura Mosha 22- 35 vjeç Me eksperience pune Me banim ne Tirane Adresa: Mbikalimi te kthesa e Kamzes, ...

është lexuar 34 herë (3 herë sot)

SHITES PER PJESE KEMBIMI

AUTO JAPAN SH.P.K KERKON TE PUNESOJE SHITES PER PJESE KEMBIMI Te interesuarit te dergojn CV ne: [email protected]

është lexuar 48 herë (4 herë sot)

Kamarier me kohe te plote pune

Hotel Bar Relax ne Tirane ofron vend pune per Kamarier me kohe te plote pune me 2 Turne,ose vetem turni 1. Kandidati duhet te kete eksperience ne kete fushe ...

është lexuar 49 herë (2 herë sot)

Agjent Shitjesh ne zonen e Tiranes

FIRMA ROAL SHPK kerkon te punesoje Agjent Shitjesh ne zonen e Tiranes per tregetimin e produkteve Ushqimore Te interesuarit te dergojne CV ne: alex_gjoni@...

është lexuar 40 herë (4 herë sot)

Kamariere me eksperience pune

CASA BAR kerkon 3 Kamariere (F) Mosha deri 25 vjeç Me eksperience pune Te jene te komunikueshme dhe te paraqitshme Ofrohet page dhe kushte te mira pun...

është lexuar 20 herë (2 herë sot)

Kamarier Me eksperience pune

Tirane, Bar Artisti Kerkon te punesoje Kamarier Me eksperience pune

është lexuar 43 herë (3 herë sot)

Xhenerik / Stukaxhi / Llamarinist / Bojaxhi

SERVIS BEJDOLLARI Kerkon te punesoje: 1. Xhenerik 2. Stukaxhi 3. Llamarinist 4. Bojaxhi Adresa: Ish shkolla e Partise

është lexuar 49 herë (5 herë sot)

PUNONJESE (sistemuese raftesh) per supermarke

GREEN MARKET Kerkon te punesoje: 1. PUNONJESE (sistemuese raftesh) per supermarket, me eksperience pune mbi nje vit 2. PUNONJESE, per sallameri dhe djath, m...

është lexuar 46 herë (1 herë sot)

Faqe 1 nga 231 2 3 23

Kërko me detaje

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  
  15.  
  16.  
  17.  
  18.  
  19.  
  20.  
  21.  
  22.  
  23.  
  24.  
  25.  
  26.  
  27.  
  28.  
  29.  
  30.  
  31.  
  32.  
  33.  
  34.  
  35.  
  36.  
  37.  
  38.  
  39.  
  40.  
  41.  
  42.  
  43.  
  44.  
  45.  
  46.  
  47.  
  48.  
  49.  
  50.  
  51.  
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  
  15.  
  16.  
  17.  
  18.  
  19.  
  20.  
  21.  
  22.  
  23.  
  24.  
  25.  
  26.  
  27.  
  28.  
  29.  
  30.  
  31.  
  32.  
  33.  
  34.  
  35.  
  36.  
  37.  

Info-treg