Mirësevini, [ Regjistrohu | HyrRSS prurje  |   | 

Oferta për Kërkoj punë (6)

Print

PUNIME TE NDRYSHME – Shtrojme pllaka, ndertime etj

Shtrojme pllaka prej 25 vjetesh. Jemi nje grup prej 4 vetash dhe marrim persiper punime te ndryshme. Punojme me cilesi te larte dhe me profesionizem. Gjithas...

është lexuar 222 herë (1 herë sot)

sherbime hidraulike dhe per panelet diellore

Ofroj sherbime hidraulike dhe per panelet diellore. Kam certificate pune per Hidraulik dhe Panelet Diellore. Kontakt: Danieli 0682783990

është lexuar 98 herë (1 herë sot)

Kerkoj pune – Shtrim pllakash, Punime dekorative

Dritan Halilaj 1. Pershendetje ne rast se ken nevoj per shtrim pllakash tretuari na viziton ne facebook 2. Punime dekorative halilaj dritan cel 0684418391

është lexuar 101 herë (0 herë sot)

Kujdestar per Femije apo te moshuar menevoja te vecanta

Jam Punonjes Social dhe kerkoj te punesohem, duke u perkujdesur per Femije me nevoja te vecanta, autik,sindroma dawn etj, ose ne perkujdesjen me te moshuar, do ...

është lexuar 142 herë (1 herë sot)

Kujdestare per Femije

Kerkoj te mbaj nje femije 0-4 vjec. Kam provoj te gjate pune si edukatore femijesh. Banoj ne rr. "Irfan Tomini".

është lexuar 101 herë (0 herë sot)

Mesues gjuhe – letersise

Jam mesues i gjuhe-letersise . Me pervoje ne drejtim , mesimdhenie Dua te punoj ne arsimin parauniversitar, shkolle 9- vjeçare , me kohe te plote ose te pjesshm...

është lexuar 159 herë (0 herë sot)

Kërko me detaje

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  
  15.  
  16.  
  17.  
  18.  
  19.  
  20.  
  21.  
  22.  
  23.  
  24.  
  25.  
  26.  
  27.  
  28.  
  29.  
  30.  
  31.  
  32.  
  33.  
  34.  
  35.  
  36.  
  37.  
  38.  
  39.  
  40.  
  41.  
  42.  
  43.  
  44.  
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  
  15.  
  16.  
  17.  
  18.  
  19.  
  20.  
  21.  
  22.  
  23.  
  24.  
  25.  
  26.  
  27.  
  28.  
  29.  
  30.  
  31.  
  32.  
  33.  
  34.  
  35.  
  36.  
  37.  

Info-treg

 • cmimi makina e vitit 2

  VW Passat, makina e vitit 2015

  prej në 3 orë më herët - 0 Komente

  Volkswagen Passat, ka fituar çmimin prestigjioz “Makina evropiane e vitit 2015”, në prag të panairit vjetor Gjeneva Motor Show. Passat mundi gjashtë finalist...

 • Zhvillimet në sistemin bankar

  Zhvillimet në sistemin bankar 2014

  prej në 3 orë më herët - 0 Komente

  Shoqata e Bankave Shqiptare (AAB) publikon të dhënat financiare të paaudituara të bankave tregtare për tremujorin e katërt të vitit 2014 si dhe të dhënat e agre...

 • regjistrimi i makinave krah anglez

  Bllokohet regjistrimi i makinave me timo...

  prej në 20 orë më herët - 0 Komente

  Pas datës 21 mars, asnjë automjet me timon në krah të djathtë nuk do të zhdoganohet dhe nuk do kryhet regjistrimi i tyre. Përjashtim do të bëjnë vetëm turistët ...

 • Tërheqja ndaj telefonave

  Tërheqja ndaj telefonave smartphone

  prej në 02/03/2015 - 0 Komente

  Telefonat smartphone janë tërheqës. Ka shumë mundësi që ju po e lexoni këtë shkrim nga një telefon smartphone. Vitin e kaluar Banka e Amerikës zhvilloi një s...

 • kabblot e internetit

  Kabllot mbi shtyllat elektrike do të hiq...

  prej në 28/02/2015 - 0 Komente

  Kabllot e operatorëve telefonikë, internetit apo të televizioneve kabllore mbi shtyllat elektrike do të priten brenda dy javëve të ardhshme. Autoriteti i Komuni...