Mirësevini, [ Regjistrohu | HyrRSS prurje  |   | 

Oferta për Kurse profesionale (42)

logo

Programi 12 mujor “Art Dizain & Produksion Digital”

Filluan regjistrimet ne Programin 1 vjeçar Art Dizain & Produksion Digital Skolla e Efekteve Vizuale pranë Institutit “Leonardo Da Vinci” Programet e le...

është lexuar 201 herë (0 herë sot)

Kurset Inxhinierike

Kurse: AUTOCAD 2D+3D, 3DS MAX, RINOCEROS, SAP 2000, ETABS, ROBOT STRUCTURAL...

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elek...

është lexuar 247 herë (2 herë sot)

logo

KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW,STRUKTURE TE DHENASH, PROGRAMIM C, C+...

Programe 3-12 mujore: Art Dizain & Produksion Digital (12 muaj) Graphic Design (4 muaj), Fashion Design(4 muaj), Arredim Ambjentesh(3 muaj), Administrator...

është lexuar 187 herë (1 herë sot)

logo

KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW, STRUKTURE TE DHENASH, PROGRAMIM C, C...

KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW,STRUKTURE TE DHENASH, PROGRAMIM C, C++, JAVA, VISUAL BASIC,...ETJ. Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design...

është lexuar 396 herë (0 herë sot)

logo

Kurse Modelimi 3 Dimensional: Cinema 4D, 3Ds Max, Maya, Autocad 2D&3D,S...

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elek...

është lexuar 403 herë (2 herë sot)

logo

Kurse Profesionale: Teknik Kompjuteri, Graphic Designer,Fotografi …e...

Programe 3-4 mujore: CISCO(CCNA)-3muaj, Graphic Design- 4 muaj, Fashion Design- 4 muaj, Arredim Ambjentesh- 2 muaj, Administrator Rrjetesh - 4 muaj, Fotografi ...

është lexuar 528 herë (1 herë sot)

logo

KURSE: Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht, Anglishte Bi...

Gjuhe te Huaja: Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht, Anglishte Biznesi, Toefl,GMAT, SAT...etj Programe 3-4 mujore: Graphic Design,Art Dizain & ...

është lexuar 483 herë (2 herë sot)

ReklamaGrafikes

Kursi: GRAPHIC DESIGN

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elek...

është lexuar 199 herë (1 herë sot)

logo

Kurse: Administrim Rrjetesh Kompjuterike (4 muaj), Programim PLC, Programim...

Programe 3-4 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Arredim Ambjentesh, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Elek...

është lexuar 339 herë (1 herë sot)

logo

KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW, VISUAL BASIC,JAVA, C,C++, ORACLE DB,...

KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW,STRUKTURE TE DHENASH, PROGRAMIM C, C++, JAVA, VISUAL BASIC,Oracle DB, My SQL...ETJ. Programe 3-4 mujore: Graphic Desig...

është lexuar 397 herë (2 herë sot)

Faqe 1 nga 51 2 3 5

Kërko me detaje

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  
  15.  
  16.  
  17.  
  18.  
  19.  
  20.  
  21.  
  22.  
  23.  
  24.  
  25.  
  26.  
  27.  
  28.  
  29.  
  30.  
  31.  
  32.  
  33.  
  34.  
  35.  
  36.  
  37.  

Info-treg

 • agjent imobilar

  Si të zgjidhni një agjent imobilar

  prej në 27/04/2015 - Comments Off on Si të zgjidhni një agjent imobilar

  Takojeni agjentin jashtë në ambientin e tyre të punës, jo në zyrat e tyre. Agjentët e mirë shpenzojnë shumë pak kohë në tavolinat e tyre. Sigurohuni që agj...

 • bump icon

  Shfaqi ofertat përsëri në faqen e parë!

  prej në 21/04/2015 - 2 Komente

  Tashmë mund të shfaqësh ofertat e publikuara përsëri në faqen e parë, pa pritur aprovim dhe falas. Pas shumë sugjerimeve që kemi marrë nga postuesit, 100ofer...

 • 100

  10 makinat më të shtrenjta në botë

  prej në 21/04/2015 - Comments Off on 10 makinat më të shtrenjta në botë

  Blerja e një makinë është një proces i thjeshtë. Ju shkoni në një sallon makinash, gjeni një që ju pëlqen dhe diskutoni mbi detajet teknike, çmimin, garancinë e...

 • link-building-2-xxl

  Partner me 100oferta.com!

  prej në 20/04/2015 - Comments Off on Partner me 100oferta.com!

  Nëse menaxhoni një faqe interneti, ju mund të bëheni partner me 100oferta.com, duke shkëmbyer baner. Ne inkurajojmë faqet shqiptare të internetit, edhe nëse ...

 • used-car

  10 këshilla për të shitur një makinë të ...

  prej në 20/04/2015 - 1 Koment

  1. Të njohësh tregun Do të jetë e lehtë të shisni makinën tuaj? Apo do t’ju duhet të ulni çmimin dhe të prisni gjatë? Ja disa të dhëna interesante: -       ...